+386 31 331 506

info@enkanet.si

Cenovni razpon: Od do

Primerjaj oglase

Energijsko čiščenje nepremičnin

Velik del svojega življenja preživimo v domačih in poslovnih prostorih in vsi si žlimo kvalitetnega bivanja v njih. Urejena nepremičnina je dober temelj za uspeh, zdravje in srečo. Poleg vzdrževanja reda in čistoče v njih je zelo pomembno tudi energijsko stanje nepremičnine, saj tudi to vpliva na naše počutje. Vsako naše razpoloženje, prepiri, jeza, skrbi, žalost, veselje se nalaga in občuti v prostoru.

V ta namen je zelo dobrodejno in priporočljivo energijsko čiščenje nepremičnine. Z njim odstranimo iz nepremičnin vse ostanke vseh starih energij in bivših lastnikov. To uporabimo tudi, ko se vselimo v novo nepremičnino ali pri prodaji, ko želimo povečati možnost njene prodaje. Z boljšim občutkom pri prodajalcih nepremičnin se poveča možnost prodaje in obenem so s tem ustvarjeni tudi pogoji za boljše bivanje in večje zadovoljstvo kupcev. Posebej je pomembno posvetiti pozornost nepremičninam, ki so daljši čas prazne in v katerih trenutno nihče ne prebiva. Velikokrat se v njih nabere gosta, negativna energija, ki jo čutijo tudi potencialni kupci in zdi se, kot da jih neka nevidna sila kar odžene stran. Še posebej je problem opazen pri nepremičninah, ki se ne prodajo več kot eno leto.

Pri posebnem energijskem postopku čiščenja prostora se uporabljajo sveta voda, kadila in sveti les palo santo. Z vsem navedenim se zagotovi odstranitev stare in pritok nove, sveže življenjske energije. Občutek spremembe po čiščenju je takoj prepoznaven. V prostoru se opazi večja lahkotnost in pretočnost, takoj se lažje zadiha.

Izvaja: Dušica Đurić, Matrika zdravja

Izvedba: po dogovoru

www.matrikazdravja.si

IZJAVA O OMEJITVI ODGOVORNOSTI

Energijsko čiščenje prostora ni zdravljenje. Teorija in praksa postopka temeljita na znanju, pridobljenem v več kot tridesetletnem samostojnem izobraževanju, zbiranju informacij, znanja s področja duhovnih ved ter lastnih izkušenj.

Energijsko čiščenje ne vpliva na fizično stanje vaše nepremičnine, zato v celoti zavračamo odgovornost za morebitne fizične spremembe po obisku in čiščenju.

Pridržujemo si pravico do spremembe pogojev in do spremembe dogovorjenega termina ter pravico do zavrnitve stranke, če bi po naši osebni presoji lahko prišlo do zapletov.

Stranka s svojim naročilom potrjuje, da je prebrala, razumela in se strinjala z izjavo o omejeni odgovornosti in da daje svoje informativno soglasje.